Hey Foodprofessional!

Net als jij zijn wij in de Food Studio helemaal gek van foodbusiness!

De studio is ook gespeciaal opgericht en ingedeeld voor verschillende foodgerelateerde doeleinden, denk bijvoorbeeld aan: kookworkshops, trainingen, kookvideo's, foodfotografie, tastings en nog veel meer...

Binnenkort kun je hieronder doorklikken naar meer informatie over wat de Food Studio kan betekenen voor jou als foodprofessional.

Nu al connecten? Mail naar info@defoodstudio.nl.

Zelfs voor ervaren Chefs biedt de Food Studio veel mogelijkheden. Geef masterclass trainingen aan andere chefs of neem een kookvideo op.

Ben jij gespecialiseerd in foodmarketing? Dan is de Food Studio perfect voor jou. Combineer bijv. producten testen meteen met content creatie.

In een hippe ruimte mensen ontvangen en gelijk producten testen? De Food Studio is speciaal ingericht voor dit soort ontmoetingen en sparring-

sessies.

Ben jij Foodblogger en klaar om je bedrijf naar de next-level te tillen? Wil je professioneel aan de slag, dan kan de Food Studio jou daarbij helpen!

Kook het nieuwe menu in teamverband op een inspirerende locatie en maak er meteen een gezellig teamuitje van!

Een inspirerend teamuitje organiseren? Met een compleet vergaderpakket en heerlijke lunch? Dan zijn jullie in de Food Studio aan het goede adres! 

Als Foodfotograaf kun je in de Food Studio de tijd en ruimte nemen die je nodig hebt. Achtergronden, belichting, props en servies zijn aanwezig.

Presenteer je producten op een unieke wijze door bijvoorbeeld een proeverij in combinatie met een presentatie via de beamer.

Meer mensen in één keer bereiken door middel van

een training of cursus?

Bekijk nu de mogelijkheden

in de Food Studio.

 

ALGEMEEN

Routebeschrijving

Studio huren

CONTACT

info@defoodstudio.nl

BEZOEKADRES

Jan Campertstraat 17

6416 SG Heerlen

  • Instagram defoodstudio
  • Facebook - defoodstudio
  • LinkedIn - defoodstudio

©2020 ALL RIGHTS RESERVED - DE FOOD STUDIO IS ONDERDEEL VAN

KvK 77221230 - BTW NL003166198B78 - IBAN NL91 KNAB 0259 9777 64

LekkerMaken_logo wit.png